Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Patriot – Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 165 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Em­me­rich/­Dev­lin-­kak­si­kon vii­mei­nen hyvä yri­tys oli Star­ga­te, jos­sa oli vielä vieh­koa viat­to­muut­ta tal­lel­la.

Em­me­rich/­Dev­lin-kak­si­kon vii­mei­nen hyvä yri­tys oli Star­ga­te, jos­sa oli vielä vieh­koa viat­to­muut­ta tal­lel­la. Pat­riot yllättää­kin hie­noi­ses­ti sik­si, et­tei se ai­heu­ta ajoit­tai­sia puis­ta­tuk­sia ku­ten ID4 ja God­zil­la.
Sil­ti tun­tee­no­mais­ta hur­raa-isän­maal­li­suut­ta. Bri­tit, maail­man­his­to­rian suu­rim­mat kon­nat, saa­vat taas kyy­tiä. Tär­keä pää­pi­ru on piin­ko­va Ja­son Isaacs.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva. Kuvattu Super 35:lle. 2.39:1 teatterissa. Erinomaisesti takakanavia käyttävä audio. Jenkkiversio oli ensimmäinen RCE-suojauksella varustettu levy. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, kuvagalleria, tekijkaksikon kommenttiraita, trailerit, biografiat ja webbilinkki. R1:n triviavihko puuttuu. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Roland Emmerich
Pääosissa: Mel Gibson Jason Isaacs
Tarina: Robert Rodat
Kuvaus: Caleb Deschanel
Musiikki: John Williams

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy