Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Karhuveljeni Koda

Brother Bear 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 107726EAN: 7393834428809

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rin juu­rin pe­rus­dis­neymäi­siin rat­kai­sui­hin luot­ta­va ani­maa­tio luo­la­mie­hen alus­ta, jo­ka in­kar­noi­tuu kar­huk­si.

Pe­rin juu­rin pe­rus­dis­neymäi­siin rat­kai­sui­hin luot­ta­va ani­maa­tio luo­la­mie­hen alus­ta, jo­ka in­kar­noi­tuu kar­huk­si. Kar­hu­lau­ma on haus­kas­ti to­teu­tet­tu. Pa­ras­ta elo­ku­vas­sa on se, kun hir­vet pu­hu­vat tur­kua. Toi­saal­ta kah­den hup­sun käyttö on jo ai­van liian ma­nee­ri­mais­ta Dis­neyllä. Mut­ta lap­set ra­kas­ta­vat tätä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Elokuvan ensimmäiset 24 minuuttia esitetään 1.76:1 –suhteessa. Elokuvan alkutekstien mukaan tämä johtuu siitä, että katsoja pääsee elokuvateatterin tunnelmaan. Aika erikoinen tapaus. Ekstroihin on tallennettu 3+11 min. ”poistettuja kohtauksia”, Taukin ja Tsoukin kommenttiraita, kaksi peliä, karhutarinoita, taidekatsaus, kolmen min. dokumentti äänitehosteista, poistettu laulu ja Phil Collinsin ”Transformation” alkuperäissanoin. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy