Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sekaisin Marista

There’s Something About Mary 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pi­ristävä poik­keus nuo­ri­sol­le ja hie­man vart­tu­neem­mil­le tar­koi­tet­tu­jen ny­ky­ko­me­dioi­den jou­kos­sa.

Pi­ristävä poik­keus nuo­ri­sol­le ja hie­man vart­tu­neem­mil­le tar­koi­tet­tu­jen ny­ky­ko­me­dioi­den jou­kos­sa. Cra­zy­huu­mo­ria so­pi­vas­ti us­ko­mat­to­mien ta­pah­tu­mien seas­sa. Osaa jo­pa pitää haus­kaa vam­mais­ten kans­sa, eikä kus­tan­nuk­sel­la. Nui­ja ja to­si­nui­jan te­kijöi­den il­mai­su ja­los­tui ja pää­si tässä työssä omil­le uril­leen. Per­soo­nal­lis­ta jäl­keä. Saat luul­ta­vas­ti nau­raa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat DVD-levyjen joukossa hyvää keskitasoa. Liki alkuperäinen kuvasuhde (kuvattiin 1.37:1). Ei kovin aktiivista surroundäänten käyttöä. Pääpaino on puheessa.Vanhan ”Egyptian Reggae” -säveltäjän Jonathan Richmanin musiikki. Myös muuta musiikkia, mm. hyvin osuvasti vuoteen 1980 muistot vievä ”Is She Really Going Out With Him”.Paljon bonuksia: ohjaajien kommenttiraita, 4 min dokumentti ”Tarina vetskarin takana”, Foundationsin musiikkivideo ”Build Me Up a Buttercup”, sama karaokena ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy