Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sekaisin Marista

There’s Something About Mary 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.87
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pi­ristävä poik­keus nuo­ri­sol­le ja hie­man vart­tu­neem­mil­le tar­koi­tet­tu­jen ny­ky­ko­me­dioi­den jou­kos­sa.

Pi­ristävä poik­keus nuo­ri­sol­le ja hie­man vart­tu­neem­mil­le tar­koi­tet­tu­jen ny­ky­ko­me­dioi­den jou­kos­sa. Cra­zy­huu­mo­ria so­pi­vas­ti us­ko­mat­to­mien ta­pah­tu­mien seas­sa. Osaa jo­pa pitää haus­kaa vam­mais­ten kans­sa, eikä kus­tan­nuk­sel­la. Nui­ja ja to­si­nui­jan te­kijöi­den il­mai­su ja­los­tui ja pää­si tässä työssä omil­le uril­leen. Per­soo­nal­lis­ta jäl­keä. Saat luul­ta­vas­ti nau­raa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat DVD-levyjen joukossa hyvää keskitasoa. Liki alkuperäinen kuvasuhde (kuvattiin 1.37:1). Ei kovin aktiivista surroundäänten käyttöä. Pääpaino on puheessa.Vanhan ”Egyptian Reggae” -säveltäjän Jonathan Richmanin musiikki. Myös muuta musiikkia, mm. hyvin osuvasti vuoteen 1980 muistot vievä ”Is She Really Going Out With Him”.Paljon bonuksia: ohjaajien kommenttiraita, 4 min dokumentti ”Tarina vetskarin takana”, Foundationsin musiikkivideo ”Build Me Up a Buttercup”, sama karaokena ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy