Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ja oikeutta kaikille

And Justice for All 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pie­nen, newyor­ki­lai­sen ita­lia­lais­mie­hen pro­to­tyyp­pi Al Pa­ci­no näyttää nuo­ruu­den­ka­ris­maan­sa, mikä ei ai­van riitä te­kemään tästä oi­keus­lai­tok­sen har­mais­ta alueis­ta ker­to­vas­ta, yl­tiö­de­mok­raat­ti­ses­ta elo­ku­vas­ta täy­so­su­maa.

Pie­nen, newyor­ki­lai­sen ita­lia­lais­mie­hen pro­to­tyyp­pi Al Pa­ci­no näyttää nuo­ruu­den­ka­ris­maan­sa, mikä ei ai­van riitä te­kemään tästä oi­keus­lai­tok­sen har­mais­ta alueis­ta ker­to­vas­ta, yl­tiö­de­mok­raat­ti­ses­ta elo­ku­vas­ta täy­so­su­maa. Hy­viä het­kiä to­sin riittää ilos­sa ja su­rus­sa. Hie­man naii­vi elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Värit ovat luonnottomat, ihmisten iho näyttää vaaleanpunaiselta. Musta ei ole aivan mustaa. Pehmeyttä ja rakeisuutta. Ekstroissa kommenttiraita, biografiat ja traileri. Dialogipainotteinen mono. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Norman Jewison
Pääosissa: Al Pacino
Tarina: Valerie Curtin Barry Levinson
Kuvaus: Victor J. Kemper
Musiikki: Dave Grusin

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy