Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ja oikeutta kaikille

And Justice for All 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pie­nen, newyor­ki­lai­sen ita­lia­lais­mie­hen pro­to­tyyp­pi Al Pa­ci­no näyttää nuo­ruu­den­ka­ris­maan­sa, mikä ei ai­van riitä te­kemään tästä oi­keus­lai­tok­sen har­mais­ta alueis­ta ker­to­vas­ta, yl­tiö­de­mok­raat­ti­ses­ta elo­ku­vas­ta täy­so­su­maa.

Pie­nen, newyor­ki­lai­sen ita­lia­lais­mie­hen pro­to­tyyp­pi Al Pa­ci­no näyttää nuo­ruu­den­ka­ris­maan­sa, mikä ei ai­van riitä te­kemään tästä oi­keus­lai­tok­sen har­mais­ta alueis­ta ker­to­vas­ta, yl­tiö­de­mok­raat­ti­ses­ta elo­ku­vas­ta täy­so­su­maa. Hy­viä het­kiä to­sin riittää ilos­sa ja su­rus­sa. Hie­man naii­vi elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Värit ovat luonnottomat, ihmisten iho näyttää vaaleanpunaiselta. Musta ei ole aivan mustaa. Pehmeyttä ja rakeisuutta. Ekstroissa kommenttiraita, biografiat ja traileri. Dialogipainotteinen mono. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Norman Jewison
Pääosissa: Al Pacino
Tarina: Valerie Curtin Barry Levinson
Kuvaus: Victor J. Kemper
Musiikki: Dave Grusin

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy