Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

New York Stories

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 5017188884624

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

E­pi­so­die­lo­ku­va on vielä vai­keam­pi la­ji kuin kol­men no­vel­lin ko­koel­ma.

E­pi­so­die­lo­ku­va on vielä vai­keam­pi la­ji kuin kol­men no­vel­lin ko­koel­ma. Kun sitä te­kee kol­me eri oh­jaa­jaa, tehtävä on li­ki mah­do­ton. Ih­me­suo­ri­tus.
Mar­tin Scor­se­se vie voi­ton ta­ri­nal­la tai­tei­li­jas­ta (Nick Nol­te soit­taa Humb­le Pie­ta ja Pro­col Ha­ru­mia), jo­ka on me­nettä­nyt suo­jat­tin­sa (Ro­san­na Ar­quet­te) suo­sion. Woo­dy Al­len ker­too äi­tinsä kiu­saa­mas­ta la­ki­mie­hestä. Fran­cis Ford Cop­po­la taas loi 12-vuo­tiaan Zoen, jo­ka on pal­jon kyp­sem­pi kuin van­hem­pan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, masentava pan & scan-kuva. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy