Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

New York Stories

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 5017188884624

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­pi­so­die­lo­ku­va on vielä vai­keam­pi la­ji kuin kol­men no­vel­lin ko­koel­ma.

E­pi­so­die­lo­ku­va on vielä vai­keam­pi la­ji kuin kol­men no­vel­lin ko­koel­ma. Kun sitä te­kee kol­me eri oh­jaa­jaa, tehtävä on li­ki mah­do­ton. Ih­me­suo­ri­tus.
Mar­tin Scor­se­se vie voi­ton ta­ri­nal­la tai­tei­li­jas­ta (Nick Nol­te soit­taa Humb­le Pie­ta ja Pro­col Ha­ru­mia), jo­ka on me­nettä­nyt suo­jat­tin­sa (Ro­san­na Ar­quet­te) suo­sion. Woo­dy Al­len ker­too äi­tinsä kiu­saa­mas­ta la­ki­mie­hestä. Fran­cis Ford Cop­po­la taas loi 12-vuo­tiaan Zoen, jo­ka on pal­jon kyp­sem­pi kuin van­hem­pan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen, masentava pan & scan-kuva. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy