Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Matka maan uumeniin

Journey to the Center of the Earth 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 178 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ju­les Ver­nen vauh­dik­kain kir­ja oli en­simmäi­siä täy­si­ve­ri­siä seik­kai­lu­ro­maa­ne­ja.

Ju­les Ver­nen vauh­dik­kain kir­ja oli en­simmäi­siä täy­si­ve­ri­siä seik­kai­lu­ro­maa­ne­ja (1864). Kir­jai­li­ja ymmär­si hir­mu­lis­ko­jen viehä­tyk­sen yli sa­ta vuot­ta en­nen Spiel­ber­giä. Kir­ja fil­mat­tiin Ja­mes Ma­so­nin ja Pat Boo­nen täh­dittämänä vuon­na 1959, ja tu­lok­se­na oli ai­ka puu­dut­ta­va ko­ke­mus. Nyt kes­toai­kaa on yli puo­li tun­tia enemmän. Suu­rin on­gel­ma on siinä, että kä­si­kir­joit­ta­ja on ko­ke­nut ylem­myyttä sci­fi-pio­nee­rin teks­tien edessä ja muut­ta­nut juo­nen­kul­kua mel­koi­ses­ti. Alun pe­rin men­tiin sisään Is­lan­nin Hek­las­ta ja tul­tiin ulos Si­si­lian Et­nas­ta. Tällä ker­taa mat­kaan käydään Uu­des­ta-See­lan­nis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Alkuperäisen kuvaussuhteen tarjoava full frame -kuva näyttää hyvältä. Kansi lupaa ääniraidaksi DD5.1:stä, mutta meille jää tyytyminen Dolby Surroundiin, tosin eläväiseen sellaiseen. Ekstroihin on tallennettu vain biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy