Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Starship Troopers - universumin sotilaat

Starship Troopers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vää­ri­nymmär­re­tyn ne­ron Ro­bert A. Hein­lei­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va is­kevä ja po­liit­ti­sia aja­tuk­sia kii­hot­ta­va sci-k­las­sik­ko.

Vää­ri­nymmär­re­tyn ne­ron Ro­bert A. Hein­lei­nin ro­maa­niin pe­rus­tu­va is­kevä ja po­liit­ti­sia aja­tuk­sia kii­hot­ta­va sci-k­las­sik­ko. Hein­lein nä­ki fa­sis­mia kiih­koa­me­rik­ka­lai­suu­des­sa, eikä siitä pi­detä vieläkään. Näi­nol­len kir­jai­li­ja ei käy­nyt edes va­sem­mis­tol­le, jo­ka pi­ti häntä pii­lo­fa­sis­ti­na.
1950-lu­vun high sc­hool -nuor­ten oloi­set so­ti­laa­na­lut viedään so­ti­maan vie­rail­le pla­nee­toil­le suu­ria ötököitä vas­taan.
Ro­bo­co­pin ta­paan Ver­hoe­ven se­koit­taa il­mai­suun­sa mai­nok­sia, tv-oh­jel­mia ja ju­lis­tei­ta. Phil Tip­pet­tin luo­mat tie­to­ko­ne-ötökät ovat lu­ku sinänsä. Juu­ri kos­kaan ei elo­ku­vas­sa ole ol­lut yhtä ra­jua ac­tio­nia, mut­ta aja­tuk­sen kans­sa. Ja po­le­miik­ki jat­kuu kii­vaa­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Liki alkuperäinen kuvasuhde. Kuvattiin akatemiasuhteella 1.37:1. Ikävä kyllä levy ei muuten ole yhtä hyvä kuin jenkkiversio. Ei ekstroja, dokumenttia, poistettuja kohtauksia ja kommentteja kuten R1:ssä (mukana oli myös 4:3 -versio). Vieläpä flipperi! Väärä aika kannessa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy