Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mean Machine

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

So­pu­pe­listä kärähtä­nyt Eng­lan­nin maa­jouk­kueen kap­tee­ni pas­si­te­taan ki­ven sisään, missä hä­net oi­tis val­jas­te­taan van­git vs.

So­pu­pe­listä kärähtä­nyt Eng­lan­nin maa­jouk­kueen kap­tee­ni (it­se­kin am­mat­ti­lais­pe­laa­ja­na viih­ty­nyt Vin­nie Jo­nes tyy­pil­li­sessä roo­lis­saan) pas­si­te­taan ki­ven sisään, missä hä­net oi­tis val­jas­te­taan van­git vs. var­ti­jat ot­te­lun täh­dek­si.
Van­ki­la­lef­fan kuo­sei­hin hätäi­ses­ti puet­tu fu­tis­lef­fa, jos­sa ta­pel­laan muual­la­kin kuin pelkästään kentällä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka, sävyiltään tarkoituksellisen kolkko kuva, jossa esiintyy havaittavasti kohinaa ja myös joitakin printtivirheitä. Dialogin osalta aavistuksen karkea, mutta muutoin tasokas ja miellyttävän tilava ääniraita. Toisin kuin kannessa väitetään, levy on ekstraton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy