Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

10x10

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2017Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.66
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083162382

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hep­poi­nen huo­nejännä­ri sa­la­peräi­sestä nai­ses­ta, jo­ka jou­tuu vielä kylmä­kis­koi­sem­man mie­hen kii­ka­riin ja sitä myö­ten hii­rek­si peh­mus­tet­tuun huo­nee­seen.

Hep­poi­nen huo­nejännä­ri sa­la­peräi­sestä nai­ses­ta, jo­ka jou­tuu vielä kylmä­kis­koi­sem­man mie­hen kii­ka­riin ja sitä myö­ten hii­rek­si peh­mus­tet­tuun huo­nee­seen. Se mik­si mo­lem­mat ovat so­pas­sa mu­ka­na avau­tuu pan­ta­ten pu­do­tel­tu­jen vih­jei­den ja suo­ra­nais­ten kuu­lus­te­lu­jen kaut­ta.
Viit­se­liääs­ti to­teu­tet­tu ja aja­tuk­sel­la pu­not­tu jännä­ri ve­toaa ai­kan­sa har­ki­tus­ti avau­tu­va­na mys­tee­rinä, mut­ta ei lo­pul­ta va­kuu­ta sen enempää us­kot­ta­vuu­del­laan kuin oma­peräi­syy­dellään. Vi­suaa­li­ses­ti slii­pat­tu, mut­ta hä­pei­lemättömän ge­nee­ri­nen ja hah­moil­taan hen­getön jännä­ri on lo­pul­ta lä­peensä pos­ke­ton kei­tos. Kai­ken huip­pu on, että kai­ken­puo­li­sen ta­sa-ar­von ni­missä tässä kaik­ki pää­sevät leik­kimään uh­ria. Elo­ku­van kä­si­kir­joi­tuk­sen us­koo hel­pos­ti ole­van B-e­lo­ku­vien luot­to­mie­hen, Noel Clar­ken, kä­sia­laa.

Kuva, ääni & ekstrat

Maanläheisin sävyin verhottu kuva on vakaa ja SD-mittapuulla myös erotteleva. Utuinen ja kylmä miljöö välittyy kuvauksellisesti ja hieman spartalaisesta estetiikastaan huolimatta rikkaan yksityiskohtaisesti. Vetreän pahaenteinen musiikkiraita luo aluksi hyvin tunnelmaa, mutta ei kykene pitämään uppoavaa paattia pinnalla pitkään. Ekstraton. (IJ)
05/11/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy