Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mad City

Yksinoikeudella 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha dik­ta­tuu­rien vi­hol­li­nen oh­jaa­ja Cos­ta-­Gav­ras hää­rii me­diayh­teis­kun­nan epä­koh­tien kim­pus­sa.

Van­ha dik­ta­tuu­rien vi­hol­li­nen oh­jaa­ja Cos­ta-Gav­ras hää­rii me­diayh­teis­kun­nan epä­koh­tien kim­pus­sa. Ai­he ei ole uu­si: tv-yh­tiöi­den ja toi­mit­ta­jien häikäi­lemättö­myys.
John Tra­vol­ta on lap­sen hen­ki­sellä ta­sol­la ole­va mu­seo­var­ti­ja, jo­ka saa pot­kut. Hän pa­laa kes­kus­te­le­maan joh­ta­jat­ta­ren kans­sa hau­li­kon ja dy­na­miit­ti­kas­sin voi­mal­la. Suu­rel­ta tv-a­se­mal­ta lähdön saa­nut re­port­te­ri Dus­tin Hoff­man on sat­tu­mal­ta sa­maan ai­kaan ra­ken­nuk­ses­sa.
Toi­mit­ta­jal­la on usei­ta mah­dol­li­suuk­sia lo­pet­taa kid­nap­paus­ti­lan­ne. Lo­pet­taa­ko he­ti? Ei tie­tenkään, mut­ta kli­seehän tämä on.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomaisen kirkas kuva ja toimivat surroundäänet. Traileri ja paljon faktaruutuja uutisbisneksestä. R1-versiossa mukana myös pan&scan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy