Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Downton Abbey - elokuva

Downton Abbey - the movie 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083206383

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ju­lian Fel­lowe­sin kynäi­lemä pe­rib­rit­tiläi­nen pe­rio­did­raa­ma "­Down­ton Ab­bey" saa kauan odo­te­tun uu­den osan elo­ku­va­muo­dos­sa.

Ju­lian Fel­lowe­sin kynäi­lemä pe­rib­rit­tiläi­nen pe­rio­did­raa­ma "Down­ton Ab­bey" saa kauan odo­te­tun uu­den osan elo­ku­va­muo­dos­sa. Mes­ta­ril­li­ses­ti useaa lan­kaa kä­sissään pitävä elo­ku­va tuo kar­ta­non ylä- ja ala­ker­ran asuk­kaat val­ko­kan­kaal­le kuin ai­ka ei oli­si lain­kaan ku­lu­nut sar­jan päät­ty­mi­sen jäl­keen. Tah­dik­kaas­ti, kou­kut­ta­vas­ti ja kos­ket­ta­vas­ti sol­ju­va draa­ma kie­tou­tuu nyt Eng­lan­nin ku­nin­gas­pa­rin vie­rai­lun ympä­ril­le, ja vaik­ka tämä on­kin kir­joi­tet­tu saa­gan päätö­so­sak­si on ta­ri­na yhtä ri­kas kuin sar­jan par­haim­mis­sa jak­sois­sa ja näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set vi­vah­teik­kaan elä­viä. Bra­vo.

Kuva & ääni

Komea kuva ja elegantti ääniraita yltävät molemmat vähintään samalle tasolle kuin aiemmassa sarjassa, joka sekin vastasi jo täysiveristä elokuvaa. Periodin pukuloisto ja elävät miljööt toistuvat komeasti, eikä enempää osaisi toivoa kuin minuuttien puolesta.

Ekstrat

Ekstroissa noin 40 minuutin edestä poistettuja kohtauksia ja koosteita, sekä ohjaaja Michael Englerin kommenttiraita. (IJ)
30/03/2020

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy