Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Anna palaa!

Bring It On 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyttöe­ner­giaa tämä­kin.

Tyttöe­ner­giaa tämä­kin. Suo­ma­lais­ten usein kum­mas­te­le­ma cheer­lea­der-il­miö näyttää voi­man­sa. Ta­ka­kan­nen teks­tiin ver­rat­tu­na pal­jon pa­rem­pi elo­ku­va­na kuin en­nak­koon osa­si odot­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa ohjaajan kommentteja, 14 min mainosdokumentti, traileri, autonpesua, musiikkivideo, kolme pidennettyä kohtausta (6 min.) ja 10 poistettua kohtausta (13 min.). (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy