Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Event Horizon

Viimeinen horisontti 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kei­no­te­koi­sen mus­tan au­kon luo­mi­nen osoit­tau­tuu tap­pa­vak­si kek­sinnök­si.

Kei­no­te­koi­sen mus­tan au­kon luo­mi­nen osoit­tau­tuu tap­pa­vak­si kek­sinnök­si.
Hie­man mai­net­taan pa­rem­paa ja jän­nittävämpää kau­hus­ci­fiä, jon­ka huo­nos­ti toi­mi­va lop­pu ja tur­hat epä­loo­gi­suu­det jättävät kol­men täh­den ker­hoon. Ai­ka ra­jua me­noa kuin Dan­ten ja Dorén hel­ve­tissä, jo­ten K18-tar­ra voi­si ol­la pai­kal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Paljon aliasing-välkyntää sähköisen oloisessa kuvassa, mutta ei muuten juuri aihetta tyytymättömyyteen. Ääniraidassa riittää tuhdisti tavaraa joka nurkkaan. LFE:kin pullistelee. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy