Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saalistajat

The Professionals 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 74880EAN: 5050582082869

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tek­sa­si­lai­nen öl­jy­po­hat­ta pes­taa neljä vil­lin län­nen eri­kois­miestä ha­ke­maan kid­na­pa­tun vai­mon­sa mek­si­ko­lais­ten ka­pi­nal­lis­ten kä­sistä.

Tek­sa­si­lai­nen öl­jy­po­hat­ta pes­taa neljä vil­lin län­nen eri­kois­miestä ha­ke­maan kid­na­pa­tun vai­mon­sa (DVD:llä hy­vin säi­ly­nyt kau­no­tar Clau­dia Car­di­na­le) mek­si­ko­lais­ten ka­pi­nal­lis­ten kä­sistä. Lee Mar­vin ja Burt Lan­cas­ter te­kevät kump­pa­nei­neen työtä käs­ket­tyä tak­ti­koi­den ja tais­tel­len tiensä ka­pi­nal­lis­ten lei­riin as­ti, mut­ta pe­rillä kaik­ki ei ole­kaan ai­van ku­ten heil­le on mai­nos­tet­tu. Ta­ri­na on pe­ruslänkkä­riin ver­rat­tu­na on­nis­tu­neen vi­vah­tei­kas, ja jos stet­so­nia ei ve­detä liian tiu­kal­le, on myös lop­pu­rat­kai­su toi­mi­va omal­la ai­vo­ju­mi-ta­val­laan.
Hel­pos­ti si­vuu­tet­ta­via print­ti­vi­ko­ja lu­kuun ot­ta­mat­ta ku­va on miel­lyttävän tark­ka ja vä­risä­vy­jen tois­toaan myö­ten länkkä­rik­las­sik­koon ar­vok­kaas­ti so­vel­tu­va. Ää­ni­rai­ta toi­mii särähtämättä ker­taa­kaan kor­vaan, eikä dia­lo­gis­ta­kaan ole vai­keuk­sia saa­da selvää, jo­ten var­sin kor­kea­ta­soi­nen jul­kai­su on ky­seessä. Ekst­rois­sa fak­ta­ruu­tu­ja. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy