Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Anomaly

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083001254

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Tu­le­vai­suu­teen si­joit­tu­va pie­nen bud­je­tin tek­not­ril­le­ri, jos­sa en­ti­nen so­ti­las herää to­del­li­suu­teen missä häntä kont­ro­loi ul­ko­puo­li­nen ta­ho.

Tu­le­vai­suu­teen si­joit­tu­va pie­nen bud­je­tin tek­not­ril­le­ri, jos­sa en­ti­nen so­ti­las herää to­del­li­suu­teen missä häntä kont­ro­loi ul­ko­puo­li­nen ta­ho. Mie­hen oma tie­toi­suus ky­ke­nee vain ai­ka ajoin ot­ta­maan kont­rol­lin, ja vain muu­ta­mak­si mi­nuu­tik­si ker­ral­laan. Näin hä­nen täy­tyy yrittää estää häntä kont­ro­loi­van tun­te­mat­to­man ta­hon yri­tyk­set to­teut­taa pa­ho­ja ai­kei­taan.
Juo­ni on mo­ni­mut­kai­nen ja mo­nin osin epä­loo­gi­nen. Sitä jak­sot­ta­vat puu­dut­ta­vat tais­te­lu­koh­tauk­set. Täl­lai­ses­sa lef­fas­sa pa­kol­li­se­na vaih­te­lu­na ole­vat na­kui­lu­koh­tauk­set sentään pi­ristävät hiu­kan mie­hen mieltä kun bor­del­lis­ta löy­tyy uu­si tyttöystävä. Oh­jaa­ja­na, näyt­te­lijänä ja osin myös kä­si­kir­joit­ta­ja­na hää­rii Noel Clar­ke, jo­ka muis­te­taan (sikä­li kun muis­te­taan) lu­kui­sis­ta B-luo­kan elo­ku­vis­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteeton kuva. Äänen dynaamiikka on jopa turhan laaja, sillä hiljaiset osuudet eivät kuulu ja kovat äänet ovat liian voimakkaita ilman dynamiikan säätöä vahvistimesta. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita ja kolme lyhyttä making of -koostetta. (EM)
25/11/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy