Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shutter

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207174EAN: 6438044168952

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ja­pa­ni­lais-a­me­rik­ka­lai­sen kau­hue­lo­ku­van ta­so on las­ke­nut hä­vyttömän alas.

Ja­pa­ni­lais-a­me­rik­ka­lai­sen kau­hue­lo­ku­van ta­so on las­ke­nut hä­vyttömän alas. Pa­ras huo­no esi­merk­ki tästä on Shut­ter.
Ja­pa­niin muut­ta­va mai­nos­ku­vaa­ja al­kaa ko­kea vai­mon­sa kans­sa kum­mia haa­mu­ko­ke­muk­sia. Kal­pea ja­pa­ni­lais­nei­to il­mes­tyy mie­hen ku­viin ja lo­pul­ta nor­maa­liin ar­keen. Kuu­los­taa mie­li­ku­vis­tus­ta kii­hot­ta­val­ta, mut­ta toi­sin käy. Mikä on täl­lai­nen kau­hue­lo­ku­va, jo­ka ei pe­lo­ta lai­sin­kaan?

Kuva, ääni & ekstrat

Nykypäivänä harvoin näkee yhtä paljon aliasing-ilmiötä: jopa pilvenpiirtäjät värisevät. Ääniraita toimii paremmin. Ekstroissa kommenttiraita, 11 poistettua kohtausta (14 min.) ja yhteensä 42 min. dokumentit. Lisäski neljän minuutin ajan opetetaan tekemään tietokoneella oma haamu. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy