Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

More American Graffiti

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1979Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582899368

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mon­taa­si­mai­nen ja es­toit­ta rön­syi­levä jat­ko-o­sa Geor­ge Lu­ca­sin pik­kuk­las­si­kol­le näyttää mitä osal­le hah­mois­ta ta­pah­tui edel­li­so­san jäl­keen.

Mon­taa­si­mai­nen ja es­toit­ta rön­syi­levä jat­ko-o­sa Geor­ge Lu­ca­sin pik­kuk­las­si­kol­le näyttää mitä osal­le hah­mois­ta ta­pah­tui edel­li­so­san jäl­keen. Yk­si yrittää löytää tiensä pois Viet­na­min tais­te­lu­ken­tiltä, toi­nen val­mis­tau­tuu polt­ta­maan li­pun so­dan­vas­tai­se­na pro­tes­ti­na, kol­mas ha­kee paik­kaan­sa it­senäi­senä nai­se­na viih­de­tai­te­li­jan ural­la, neljäs yrittää is­keä is­lan­ti­lais­ta vaih­to-op­pi­las­ta ja yh­den pa­ris­kun­nan yh­tei­se­loa uh­kaa­vat muut­tu­vat su­ku­puo­li­roo­lit. Ajat muut­tu­vat, eikä tämä elo­ku­va­kaan enää juu­ri muis­tu­ta edeltäjäänsä.
D­raa­ma ja ko­me­dia ovat mo­lem­mat kuin peräi­sin Po­lii­sio­pis­to-e­lo­ku­vis­ta, eikä ky­se enää ole sa­man ka­li­be­rin elo­ku­vas­ta kuin edel­li­sellä ker­ral­la. Pyhäinhäväis­tyk­seltä vielä väl­tytään, mut­ta pyt­ti­pan­nu on nyt kra­pu­lag­ril­lin an­ti­mis­ta ko­kat­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Jaetulla kuvalla ja postimerkkimäislliä rajauksilla tuon tuosta leikkivä kuva jää pääosin varsin pehmeäksi, mutta osin kyse tuntuu olevan hairahtuneesta taiteellisesta valinnasta sillä jälki on selvästi heikoimmillaan Vietnam-osioissa. Parhaimmillaan jälki on kiihdytysradalla päivän valossa, jolloin toisto yltää jopa miellyttävän erottelevalle tasolle. Siisti ääniraita toistaa dialogin kirkkaasti ja vaimeasti taustalla soivan musiikkiraidan puhtaasti. Ekstraton. (IJ)
09/09/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy