Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Official Secrets

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5706169003184

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ri­tan­nian tie­dus­te­lu­pal­ve­lul­la työs­ken­te­levä ling­vis­ti vuo­taa pir­taan­sa vas­taan so­ti­van sa­lai­sen vies­tin leh­distöl­le en­nen Geor­ge W. Bus­hin Ira­kin so­taa.

B­ri­tan­nian tie­dus­te­lu­pal­ve­lul­la työs­ken­te­levä ling­vis­ti (Kei­ra Knight­ley) vuo­taa pir­taan­sa vas­taan so­ti­van sa­lai­sen vies­tin leh­distöl­le en­nen Geor­ge W. Bus­hin Ira­kin so­taa. Kiin­nijää­mistä seu­raa ajo­jah­ti, jos­sa pun­ni­taan oli­ko te­ko maan­pe­tos vai hämärä­mies­ten te­ko­jen ter­ve­tul­lut pal­jas­tus.
Ko­meal­la näyt­te­lijä­kaar­til­la ja ve­den­pitävän jännä­rin kuo­sil­la ar­moi­tet­tu ta­ri­na on ve­toa­va dra­ma­ti­soin­ti to­si­ta­pah­tu­mis­ta. Val­tao­sa ta­ri­nan yk­si­tyis­koh­dis­ta kals­kah­taa oi­keil­ta ja ker­to­mus on nä­ke­mi­sen ar­voi­nen, mut­ta tril­le­rinä elo­ku­va jää hi­tu­sen kalk­keu­tu­neek­si. Muu­ta­mia elo­ku­val­li­sia va­pauk­sia on to­dennäköi­ses­ti otet­tu, mut­ta kai­kes­ta pää­tel­len ky­seessä on var­sin us­kol­li­nen uu­del­leen­ker­ron­ta Kat­he­ri­ne Gu­nin ta­ri­nas­ta.
Hie­non brit­timäi­nen lop­punäytös ran­nal­la, jo­ka ty­pistää maail­man­luo­kan kie­roi­lun te­hok­kaan naii­vis­ti hen­kilö­koh­tai­suuk­sien ta­sol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä ja värikylläinen valitun märänkalsean paletin sisällä. Jälki on vakaata ja ongelmatonta kauttaaltaan. Hivenen korostettuun dokumentaarinaisuuten pyrkivä ääniraita hengittää dialogin mukana, mutta myös musiikkiraita tapailee trillerin sävykä hyvin. Ekstraton. (IJ)
07/12/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy