Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuuraketti – Special Edition

Moonraker 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­ha näp­py­naa­ma pe­las­taa maan ja ava­ruu­den.

Van­ha näp­py­naa­ma pe­las­taa maan ja ava­ruu­den. Hau­ku­tuim­pia osia suu­res­sa sar­jas­sa. Tästä huo­li­mat­ta yk­si par­hais­ta aloi­tuk­sis­ta, kun Ro­ger Moo­ren 007 syök­syy vas­tus­ta­jan perään il­man las­ku­var­joa.
Tuo­tan­to­te­kijöiltään suu­reel­li­sin: Jaw­sin kans­sa Rion köy­si­ra­dal­la, Dra­con lin­na, Ve­net­sian ta­kaa-a­jo. Täh­tien so­ta -tyyp­pi­seen räis­kintään siir­ryttäessä flop­paa odo­te­tus­ti, mut­ta on pal­jon mai­net­taan pa­rem­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Keräilylehti, traileri, still-galleria, 42 min. dokumentti, 18 min. tehostemiesten tarinaa sekä ohjaajan ja tekijätiimin kommenttiraita. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Lewis Gilbert
Pääosissa: Roger Moore
Tarina: Ian Fleming Christopher Wood
Kuvaus: Jean Tournier
Musiikki: John Barry
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy