Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tequila Sunrise

Vaarallinen sekoitus 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: Sandrew Kuva:
Anamorfinen 1.75
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

C­hi­na­town -e­lo­ku­vien sisällön luo­neen Ro­bert Tow­nen kä­si­kir­joit­ta­ma ja oh­jaa­ma Te­qui­la Sun­ri­se on vir­kistävän ai­to jännä­ri kah­des­ta ka­ve­ruk­ses­ta, jot­ka ovat pää­ty­neet lain eri puo­lil­le.

Chi­na­town -e­lo­ku­vien sisällön luo­neen Ro­bert Tow­nen kä­si­kir­joit­ta­ma ja oh­jaa­ma Te­qui­la Sun­ri­se on vir­kistävän ai­to jännä­ri kah­des­ta ka­ve­ruk­ses­ta, jot­ka ovat pää­ty­neet lain eri puo­lil­le. Toi­nen on kai­dal­le tiel­le pyr­kivä huu­me­kaup­pias (Mel Gib­son!), ja toi­nen, ystä­vyy­den ja lain pykä­lien vä­lillä ta­sa­pai­noi­le­maan pa­ko­tet­tu huu­me­po­lii­si (Kurt Rus­sell). Mies­ten vel­jel­li­sestä kil­pai­lus­ta pää­see osal­li­sek­si myös Mic­hel­le Pfeif­fe­rin esittämä ra­vin­to­loit­si­ja, jo­ka hän­kin jou­tuu tun­tei­neen vai­kean va­lin­nan eteen. Eri­no­mai­sen mu­kaan­sa­tem­paa­va ja yllä­tyk­sel­li­nen elo­ku­va, jon­ka näyt­te­lijä­va­lin­nois­ta­kaan ei löy­dy huo­maut­ta­mi­sen si­jaa. Yhtä terävää dia­lo­gia ei ole ko­vin­kaan usein tar­jol­la.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy