Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bio-Dome

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
  EAN: 6438044023558

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si elo­ku­vien va­kio­ku­vas­ton­mu­kais­ta pe­rus­luu­se­ria jää louk­kuun tie­de­mies­ten ra­ken­ta­man tut­ki­mu­sa­se­maan ja jou­tuu osal­lis­tu­maan eko­lo­gi­seen ko­kei­luun vuo­dek­si.

Kak­si elo­ku­vien va­kio­ku­vas­ton­mu­kais­ta pe­rus­luu­se­ria jää louk­kuun tie­de­mies­ten ra­ken­ta­man tut­ki­mu­sa­se­maan ja jou­tuu osal­lis­tu­maan eko­lo­gi­seen ko­kei­luun vuo­dek­si. Usein är­syttävä Pau­ly Sho­re on on­nis­tu­nut ole­maan haus­ka vain elo­ku­vas­sa Ju­ry Du­ty, ja Step­hen Bal­dwi­nin bra­vuu­ria ovat B-luo­kan toi­min­tapätkät, jo­ten yllä­tys ei lie­ne suu­ri, että tässä ko­me­dias­sa vit­sit ovat vail­la pie­nintäkään oma­peräi­syyttä tai ta­soa. Tyhjän­nau­rat­ta­mi­nen tässä kyllä hal­li­taan.
Hai­lak­ka, mut­ta le­vol­li­nen ja koh­tuul­li­sen tark­ka ku­va. Ka­ru, rä­minäntäy­tei­nen ää­ni­rai­ta, jol­la on kai­kes­ta huo­li­mat­ta kui­ten­kin py­rit­ty luo­maan jon­kin­lais­ta ti­la­tun­tua. Ekst­rois­sa ana­mor­fi­nen trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy