Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jerry naistenmiehenä

Jerry Lewis As The Ladies Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1961Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 60114EAN: 6415015509327

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jer­ry Lewi­sin fyy­si­sim­piä ko­me­dioi­ta.

Jer­ry Lewi­sin fyy­si­sim­piä ko­me­dioi­ta. Ujo ja pa­ra­noi­di nuo­ri­mies Her­bert H. Hee­bert jou­tuu pal­ve­li­jak­si kym­men­ten Hol­lywood-nei­tos­ten asut­ta­maan ta­loon.
Ei päätä ei häntää, mut­ta Lewis on­nis­tuu nos­ta­maan nenänsä ve­den­pin­nal­le niin mon­ta ker­taa, et­tei mie­hen tai­dois­ta jää epä­sel­vyyttä. Geor­ge Raft pää­si haus­kaan si­vuo­saan oma­na it­senään. Pat Stan­leyn de­byyt­ti on ihas­tut­ta­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka kuva, vain hieman aliasing-vilinää. Studiomaiset miljööt ja pastellivärit hehkuvat. Ekstroissa kommenttiraita, kaksi poistettua kohtausta (9 min.), kaksi epäonnistunutta otosta (2 min.), Lewisin vetoomus sairaiden lasten puolesta (1 min.), 1 min. lavasteiden tekoa, 35 sekuntia tanssitreenejä, 1+3 min. koe-esiintymiset, tiiseri ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy