Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

(Tim Burton’s) Corpse Bride

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 73 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vik­to­riaa­ni­sen ajan mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämän kau­hu­ro­man­tii­kan mes­ta­ri Tim Bur­ton on­nis­tui jäl­leen.

Vik­to­riaa­ni­sen ajan mus­tan huu­mo­rin sä­vyttämän kau­hu­ro­man­tii­kan mes­ta­ri Tim Bur­ton on­nis­tui jäl­leen. Vik­tor (ää­nenä John­ny Depp) on pää­ty­nyt kuol­lei­den mail­le. Hän jou­tuu kah­den mor­sia­men louk­kuun, ma­na­las­sa val­voo ruu­mis­mor­sian (He­le­na Bon­ham Car­ter) ja elä­vien kir­jois­sa puo­les­taan Vic­to­ria (E­mi­ly Wat­son). Haus­ka ta­ri­na pal­lot­te­lee pe­rus­fi­lo­so­fi­sen ky­sy­myk­sen, pi­meän ja va­lon vas­ta­pa­rien pa­ris­sa. Oh­jaa­jat: Mi­ke John­son ja Tim Bur­ton.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva, hieno ääniraita. 5.1EX on edelleen aika harvinaista herkkua, ja varsinkin animaatioissa. Ekstroissa 4+5+7+4+6+7+8 min. dokumentit, esituotantokuvia, musiikkiraita ja traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy