Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Okalinnut

The Thorn Birds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 465 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 111496EAN: 7321944316242

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Per­he­pap­pia on syytä va­roa.

Per­he­pap­pia on syytä va­roa. Ric­hard Cham­ber­lain on kir­kon­mies, jo­ka ei tiedä, ve­toaa­ko it­se leipä­työ eli Ju­ma­lan ylistä­mi­nen enemmän kuin hä­nen ai­van pie­nestä lap­ses­ta tun­te­man­sa nuo­ren tytön (Rac­hel Ward) sy­li. Col­leen Mc­Cul­loug­hin ro­maa­niin pe­rus­tu­va tv-sar­ja an­ta­nee näp­pylöitä vähän­kin kriit­ti­sem­min viih­tee­seen suh­tau­tu­val­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan taso on välillä jopa hämmästyttävän tarkka, mutta osa kohtauksista poikkeaa tästä runsaalla kohinalla. Selkeä ääniraita. Ekstroissa ei ole luvattua dokumenttia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy