Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Etsijät

The Searchers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1956Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: 1.33Kuva:
Anamorfinen 1.74/1.3
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­del­li­nen DVD-­ta­paus.

To­del­li­nen DVD-ta­paus. John For­din oma län­ne­ne­lo­ku­van mo­by­dick, klas­sik­ko, jon­ka il­mes­ty­mi­sen jäl­keen wes­ter­nin viat­to­muu­den ja puh­to­pos­ki­suu­den ai­ka oli ohi.

Kuva, ääni & ekstrat

Liki täydellinen, kirkas ja autiomaan loistavat värit toistava kuva. DVD:llä ilmestyessään sentään 34 vuotta vanha elokuva. Harva on tätä nähnyt alkuperäisessä VistaVision-kuvasuhteessaan. Bonuksena levyn toisella puolella on 1.33:1-kuva, joka taitaa olla alkuperäinen kuvaussuhde, sillä informaatiota löytyy lisää alhaalta ja ylhäältä. Teattereissahan tämä pyöri erilaisissa kuvasuhteissa. Monoääni toistuu digitalisoituna jämerästi. Traileri. Featuretteja: Jeffrey Hunterin 4 min. ja Natalie Woodin 6 min. haastattelut, 6 min "Setting Up Production" ja "Monument Valley". (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Ford
Pääosissa: John Wayne Natalie Wood
Tarina: Frank S. Nugent Alan Le May
Kuvaus: Winton C. Hoch
Musiikki: Max Steiner

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy