Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Etsijät

The Searchers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1956Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: 1.33Kuva:
Anamorfinen 1.74/1.3
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (1.33) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­del­li­nen DVD-­ta­paus.

To­del­li­nen DVD-ta­paus. John For­din oma län­ne­ne­lo­ku­van mo­by­dick, klas­sik­ko, jon­ka il­mes­ty­mi­sen jäl­keen wes­ter­nin viat­to­muu­den ja puh­to­pos­ki­suu­den ai­ka oli ohi.

Kuva, ääni & ekstrat

Liki täydellinen, kirkas ja autiomaan loistavat värit toistava kuva. DVD:llä ilmestyessään sentään 34 vuotta vanha elokuva. Harva on tätä nähnyt alkuperäisessä VistaVision-kuvasuhteessaan. Bonuksena levyn toisella puolella on 1.33:1-kuva, joka taitaa olla alkuperäinen kuvaussuhde, sillä informaatiota löytyy lisää alhaalta ja ylhäältä. Teattereissahan tämä pyöri erilaisissa kuvasuhteissa. Monoääni toistuu digitalisoituna jämerästi. Traileri. Featuretteja: Jeffrey Hunterin 4 min. ja Natalie Woodin 6 min. haastattelut, 6 min "Setting Up Production" ja "Monument Valley". (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Ford
Pääosissa: John Wayne Natalie Wood
Tarina: Frank S. Nugent Alan Le May
Kuvaus: Winton C. Hoch
Musiikki: Max Steiner

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy