Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuhon tiellä

The Way of the Gun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Epäil­lyt-t­ril­le­rin kir­joit­ta­jan de­byyt­tioh­jaus on­nek­si jät­ti ta­kau­tu­mat ja luot­ti suo­rem­paan ker­ron­taan.

Epäil­lyt-t­ril­le­rin kir­joit­ta­jan de­byyt­tioh­jaus on­nek­si jät­ti ta­kau­tu­mat ja luot­ti suo­rem­paan ker­ron­taan.
Kes­ki­vai­heen tak­kui­lun jäl­keen hyvä, epä­ta­val­li­nen toi­min­ta/wes­tern/­film noir -e­lo­ku­va, jos­sa saat­taa in­tel­lek­tuel­leil­la ol­la pu­res­ke­le­mis­ta. Yk­si vii­saus­kin: nai­nen tar­vit­see tur­vaa ja mies hyväk­syntää.

Kuva, ääni & ekstrat

Liki täydellinen kuva, aivan vähäistä yksityiskohtien elämistä. Laadukas ääniraita.Ekstroissa ohjaajan ja säveltäjän kommenttiraita, traileri, erillinen musiikki-soundtrack säveltäjä Joe Kraemerin kommentein, erillinen musiikkiraita, biografiat, kuusi haastattelua (mm. Ryan Philippe, Benecio del Toro, James Caan ja Juliette Lewis), 6 min. mainosdokumentti, poistettujen kohtausten storyboard ja skenaario sekä faktaruutuja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy