Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hain tarina

Shark Tale 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ne­mon va­na­ve­dessä il­mes­ty­nyt viih­dyttävä ani­maa­tio­ko­me­dia pik­ku­ka­las­ta, jo­ka ot­taa kun­nian yh­dys­kun­taa ah­dis­tel­leen hain ni­tistä­mi­sestä ja ko­hoaa ko­ko kan­san pal­vo­mak­si ido­lik­si, mut­ta ei kauaa il­man seu­raa­muk­sia.

Ne­mon va­na­ve­dessä il­mes­ty­nyt viih­dyttävä ani­maa­tio­ko­me­dia pik­ku­ka­las­ta, jo­ka ot­taa kun­nian yh­dys­kun­taa ah­dis­tel­leen hain ni­tistä­mi­sestä ja ko­hoaa ko­ko kan­san pal­vo­mak­si ido­lik­si, mut­ta ei kauaa il­man seu­raa­muk­sia. Hie­man yliar­vos­tet­tu, mut­ta ko­ko­per­heen elo­ku­vak­si miel­lyttävän ei-kei­no­te­koi­nen ja toi­mi­va ko­ko­nai­suus, jos­sa ei tar­vit­se kär­siä po­ke­mon-ty­ki­tyk­sestä eikä huu­mo­ri­kaan ole ai­van yk­siu­lot­teis­ta. Don Ro­san Aku Ank­ko­jen ta­paan tässä­kin huo­mio­ta kan­nat­taa vä­lillä kiin­nittää myös ta­ka-a­lal­le, mistä saat­taa bon­ga­ta yh­den jos toi­sen si­vu­vit­sin. Niin ikään lef­fa­viit­tauk­set ovat hy­vin pin­nal­la, ja koh­tee­na tällä ker­taa mm. Kum­mi­setä, Tap­pa­ja­hai, Car Wash ja Jer­ry Ma­gui­re. Al­ku­peräisää­ninä mm. Will Smith, Ro­bert De Ni­ro, Re­nee Zel­lwe­ger, An­ge­li­na Jo­lie ja Mar­tin Scor­se­se. Oh­jaa­jia oli perä­ti kol­me.

Kuva, ääni & ekstrat

Tarkka ja vivahteikas kuva toistaa merenpohjan yltäkylläisen värikkään ja yksityiskohtia pursuavan kaupungin miellyttävän elävästi. Sävykäs ääniraita osaa tarvittaessa tarjoilla myös kohtalaisen annoksen subbarin evääksi, mutta on pääosin varsin maltillinen – etenkin tilakuva voisi olla huomattavasti omaperäisempi. Alkuperäisraita on äänityöskentelyltään jälleen hivenen parempi kuin suomalainen käännös, jossa siinäkään ei ole mitään hävettävää. Tekstitetyissä ekstroissa mm. ohjaajien kommenttiraita, sekalaisia dokumentteja (25 min.), kuvagalleria, pelejä ja Missy Elliotin ja Christina Aquileran musiikkivideo. Moitteita tulee pakkomainoksista (5 min.) elokuvan alussa. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy