Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Waterworld

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99400  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ich­tyus Sa­pien­sin seik­kai­lut flop­pa­si­vat, mut­ta elo­ku­vas­sa on hie­man an­sioi­ta­kin.

Ich­tyus Sa­pien­sin seik­kai­lut flop­pa­si­vat, mut­ta elo­ku­vas­sa on hie­man an­sioi­ta­kin. En­simmäi­set 25 mi­nuut­tia on mie­len­kiin­tois­ta, kun­nes elo­ku­va muut­tuu Mad Ma­xik­si me­rellä. Kaik­ki koh­tauk­set, jois­sa Den­nis Hop­pe­rin jen­gi esiin­tyy, ovat ai­ka sur­keaa kat­sot­ta­vaa.
Y­li­pitkä. Vas­ta­pai­no­na mah­ta­via koh­tauk­sia, vi­suaa­li­ses­ti vai­kut­ta­via nä­ky­miä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kirkas hyvä kuva. Alkuperäinen teatterisuhde (kuvattiin 1.37:1). Korkeatasoinen äänimaailma. Hieno aloitus, kun maapallon navat alkavat sulaa Universalin logossa ja manner feidata. Levykerrosten välinen breikki on tökerö. Bonuksissa tuotantotietoja, traileri ja biografiat. Löytyy DTS:nä R1-alueelta. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy