Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kaikenkarvainen Charlie

All Dogs Go to Heaven 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 99981EAN: 6438044063257

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Don Blut­hin stu­dios­ta tu­li 1980-­lu­vul­la las­ten pitä­miä, mut­ta krii­ti­koi­den kar­sas­ta­mia ani­maa­tioi­ta, jot­ka jäivät tur­han kauak­si Dis­neyn elo­ku­vien pa­ris­sa to­tu­tus­ta ta­sos­ta.

Don Blut­hin stu­dios­ta tu­li 1980-lu­vul­la las­ten pitä­miä, mut­ta krii­ti­koi­den kar­sas­ta­mia ani­maa­tioi­ta, jot­ka jäivät tur­han kauak­si Dis­neyn elo­ku­vien pa­ris­sa to­tu­tus­ta ta­sos­ta. Ove­la Char­lie ot­taa mit­taa Car­fa­ce-ni­mi­sestä häi­riköstä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva kohisee roimasti. Keskiverto ääniraita on dubattu suomeksi, mutta alkuperäistä ei voi valita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy