Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Witch Crow

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

C­row-e­lo­ku­van ta­ri­na jat­kuu lap­sel­li­se­na ka­na­da­lais­sar­ja­na.

Crow-e­lo­ku­van ta­ri­na jat­kuu lap­sel­li­se­na ka­na­da­lais­sar­ja­na. En­simmäi­sen ja tois­tai­sek­si ai­noan kau­den (ku­vat­tu vuo­si­na 1998-1999) jak­sois­ta le­vyllä on osat 15 Birds of a Feat­her ja 19 The Road Not Ta­ken, jois­ta edel­li­sessä Crow koh­taa van­ki­las­ta va­pau­dut­tuaan nais­puo­li­sen kol­le­gan­sa ja jäl­kimmäi­sessä nä­kee nä­kyjä mur­ha­tus­ta tyttö­ka­ve­ris­taan. Ei voi kuin ih­me­tellä millä pe­rus­teel­la näitä ko­koel­mien jak­so­ja on va­lit­tu.
Haa­lea ja tar­peet­to­man peh­meä ku­va, jo­ka ei myöskään ole vail­la ko­hi­naa tai reu­navä­rinää. Ää­ni­rai­ta muis­tut­taa B-luo­kan tv-jännä­riä, mut­ta on dia­lo­gin osal­ta sel­keä. Ekst­ra­ton. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy