Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Täydellinen morsian

Picture Perfect 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­mant­ti­nen ko­me­dia, jon­ka pääo­san Jen­ni­fer Anis­ton ohit­ti eräässä haas­tat­te­lus­sa olan ko­hau­tuk­sel­la.

Ro­mant­ti­nen ko­me­dia, jon­ka pääo­san Jen­ni­fer Anis­ton ohit­ti eräässä haas­tat­te­lus­sa olan ko­hau­tuk­sel­la. Sil­ti kat­sot­ta­vaa pe­rus­hut­tua, jo­ka näyttää val­kais­tun val­heen es­ka­loi­tu­mi­sen jo­ka rin­ta­man tais­tok­si. Ke­vin Ba­con on hyvä kli­sei­senä nais­ten­mie­henä, eikä Anis­ton ole ruu­dus­sa yhtään liian kauan. Lo­pun ka­tu­mus­pu­he on kyllä yk­si naii­vim­mis­ta ja tyl­sim­mistä kos­kaan näh­dyistä vuo­da­tuk­sis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas, mutta ajoittain tavallista pehmeämpi ja myös roskaisempi kuva. Muutamassa kohtauksessa esiintyy huomattavasti kohinaa. Ääniraita on hieman karkeajakoinen ja sisällöltään hiomaton, mutta hyvää keskitasoa kuitenkin. Traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy