Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Suuri taideryöstö

Art Heist 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 112189EAN: 5050582334449

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Bud­jet­ti­luo­kan toi­min­tajännä­ri tai­dea­sian­tun­ti­jas­ta, jo­ka po­tee avio­liit­to-on­gel­mia je­pa­ri­mie­hensä kans­sa ja jou­tuu kes­kel­le kan­sainvä­listä tai­de­ryöstö­jen sar­jaa Bar­ce­lo­nas­sa.

Bud­jet­ti­luo­kan toi­min­tajännä­ri tai­dea­sian­tun­ti­jas­ta, jo­ka po­tee avio­liit­to-on­gel­mia je­pa­ri­mie­hensä (Wil­liam Bal­dwin) kans­sa ja jou­tuu kes­kel­le kan­sainvä­listä tai­de­ryöstö­jen sar­jaa Bar­ce­lo­nas­sa. Ö-ma­pin suh­de­ku­vioi­ta, sa­man laa­tu­luo­kan toi­min­taa ja – jos mah­dol­lis­ta – vielä sur­keam­paa läppää. Ko­ko näyt­te­lijä­kaar­ti an­taa sen ver­ran pök­kelöt näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­set, että jo­pa Wil­liam Bal­dwin vai­kut­taa ajoit­tain hyvältä näyt­te­lijältä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tekniseltä toteutukseltaan parempi kuin budjettiluokassa on keskimäärin lupa odottaa. Kuva on miellyttävän tarkka ja väristoisto on kohtalaisen onnistunutta, vaikkakin ajoittain havaittavasti hieman kalpeaa. Kohinaa on läsnä alati eikä pienemmältä roskaltakaan vältytä. Ääniraita on ajatukseton, kömpelön kalskahtava etenkin dialogiltaan ja ponnettomalta musiikiltaan. Tehosteet sentään pysyvät kuosissa. Ekstroissa kuvagalleria ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy