Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blood Simple

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Coe­nin vel­jes­ten de­byyt­ti on or­so­nwel­le­siläi­sen hi­ki­nen film­noir-­mur­ha­ta­ri­na, jo­ka on täynnä yllättä­viä, enintään puo­li­rea­lis­ti­sia kään­teitä.

Coe­nin vel­jes­ten de­byyt­ti on or­so­nwel­le­siläi­sen hi­ki­nen film­noir-mur­ha­ta­ri­na, jo­ka on täynnä yllättä­viä, enintään puo­li­rea­lis­ti­sia kään­teitä. Vel­jek­set eivät sil­ti vielä hul­lu­tel­leet, ja tu­lok­se­na oli ko­ko uran vä­ke­vin teos. Far­gos­sa oli sa­mo­ja tee­mo­ja, mut­ta sä­vy oli jo as­tet­ta pa­ria ma­kaa­be­rim­pi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, vaikka siinä onkin jonkin verran kohinaa. Ääniraita on Dolby Surroundiksi mukavan eloisa. Ekstroissa Kenneth Loringin audiokommentti, traileri, biografiat ja faktaruutuja. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy