Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Tulilinjalla

In the Line of Fire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1993Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 98488EAN: 5051160225678

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Terävä ja su­ju­va­liik­kei­nen tril­le­ri sa­lai­sen pal­ve­lun agen­tis­ta, jo­ka jou­tuu tais­te­le­maan van­ho­ja Ken­ne­dyn ai­kai­sia trau­mo­jaan ja poik­ki­te­loin aset­tu­via oma­hyväi­siä po­li­tiik­ko­ja vas­taan yrittäessään estää pre­si­den­tin sa­la­mur­han.

Terävä ja su­ju­va­liik­kei­nen tril­le­ri sa­lai­sen pal­ve­lun agen­tis­ta (C­lint Eas­twood), jo­ka jou­tuu tais­te­le­maan van­ho­ja Ken­ne­dyn ai­kai­sia trau­mo­jaan ja poik­ki­te­loin aset­tu­via oma­hyväi­siä po­li­tiik­ko­ja vas­taan yrittäessään estää pre­si­den­tin sa­la­mur­han. John Mal­ko­vich te­kee lois­ta­van suo­ri­tuk­sen yliä­lykkäänä mur­ha­mie­henä, jo­ka heittäy­tyy lei­kit­te­lemään vas­ta­pe­lu­rin­sa kans­sa.
E­lo­ku­vaa käy­tetään usein mal­lie­si­merk­kinä Hol­lywoo­din pint­tymästä pa­riut­taa ikä­lop­pu­ja äijänkäppänöitä huo­mat­ta­vas­ti nuo­rem­pien nais­ten kans­sa, mut­ta oi­keas­taan Eas­twood ja Re­ne Rus­so osaa­vat suh­tau­tua roo­lei­hin­sa sel­lai­sel­la huu­mo­ril­la ja luon­nol­li­suu­del­la, et­tei heidän kes­ki­nen veh­tauk­sen­sa tun­nu lain­kaan vä­kinäi­seltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä teräväpiirtokuva tarjoilee havaittavasti ilmeikkäämmän ja levollisemman kuvan kuin aiemmat DVD-versiot, mutta referenssitasolle ei ylletä. Häviötön Dolby TrueHD-ääniraita pitää tapahtumat edelleen tiukasti etualalla ja toistaa dialogin tuttuun tapaan tunnelmallisen karheasti. Ekstroista löytyy traileria ja biografioita lukuun ottamatta kaikki aiemmman Collector's Edition DVD:n lisukkeet: asiallinen ohjaajan kommenttiraita, neljä making of -tyyppistä koostetta (yht. 52 min.) ja poistettuja kohtauksia (5 min.). (IJ)
26/11/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy