Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Long Kiss Goodnight

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­pa epäoi­keu­den­mu­kai­ses­ti aliar­vos­tet­tu ac­tion-pläjäys, jo­ka et­sii val­ta­vir­ras­ta poik­kea­via juo­ni­kul­ku­ja.

Jo­pa epäoi­keu­den­mu­kai­ses­ti aliar­vos­tet­tu ac­tion-pläjäys, jo­ka et­sii val­ta­vir­ras­ta poik­kea­via juo­ni­kul­ku­ja. Kä­si­kir­joit­ta­ja­na Sha­ne Black, Let­hal Wea­po­nis­ta tut­tu. Die Hard II:n rin­nal­la Ren­ny Har­li­nin pa­ras­ta jäl­keä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva piirtyy erinomaisena ruudulle ivähin digitaalisin virhein, värinöin tai rakein. Kaiken lisäksi sitä ei kerrankaan ole rajoitettu, vaan mukana on kaikki informaatio, mitä teatterissakin nähtiin. Ikävä kyllä kannessa on väärä suhde 1.85:1, joka on voinut hämmentää montaa ostajaa. Styrkkari kannattaa panna seiskalle, sillä ääniraita pullistelee monenlaista potkua ympäri huonetta. Traileri ja biografiat. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Renny Harlin
Pääosissa: Samuel L. Jackson Geena Davis
Tarina: Shane Black
Kuvaus: Guillermo Navarro
Musiikki: Alan Silvestri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy