Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Voittamattomat veljekset

The Sons of Katie Elder 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1965Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.29
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vel­jes­ku­vauk­se­na har­vi­nai­nen wes­tern.

Vel­jes­ku­vauk­se­na har­vi­nai­nen wes­tern. John Way­ne ja Dean Mar­tin vetävät ne­lik­koa, jo­ka ha­luaa kor­ja­ta men­neen vää­ryy­den.
Tär­keintä hah­moa ei nähdä, vaan vel­jes­ten vas­ta kuol­lut­ta äi­tiä sym­bo­loi kei­nu­tuo­li. Den­nis Hop­pe­ril­la tyy­pil­li­sen her­mos­tu­nut roo­li. Kan­nat­taa kat­soa jo Mar­ti­nin te­ko­silmä­tem­pun ta­kia.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Kuvaa on rajattu hieman oikealta sivulta. Ikävä kerroksen vaihdos. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy