Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vähät rakkaudesta

Down with Love 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.50
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FSFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo Ci­ne­maS­co­pe-­tun­na­ris­ta ja Saul Bass-­tyy­li­sistä al­ku­ku­vis­ta läh­tien vuo­teen 1962 pon­nis­ta­va ko­me­dia.

Jo Ci­ne­maS­co­pe-tun­na­ris­ta ja Saul Bass-tyy­li­sistä al­ku­ku­vis­ta läh­tien vuo­teen 1962 pon­nis­ta­va ko­me­dia. Ih­mi­set tu­pa­koi­vat his­sissä, nai­set keittävät yri­tyk­sessä kah­via, ajo-koh­tauk­sis­sa pyö­rii taus­ta­ku­va ja tv-din­ne­rit yleis­tyvät.
Mai­nen tyttö (Renée Zel­lwe­ger) kir­joit­taa kir­jan, jon­ka avul­la nai­set saa­vut­ta­vat it­senäi­syy­tensä. Se ta­pah­tuu kieltämällä rak­kau­den ja myön­tymällä vain sek­siin.
Bond­mai­nen täh­ti­toi­mit­ta­ja (Ewan McG­re­gor) päättää to­dis­taa, että gu­ru­kin kai­paa sitä sa­maa mitä muut­kin.
Hä­kel­lyttävän haus­ka elo­ku­va. Lop­pu­ku­vis­sa ta­pah­tuu sa­ma pu­he­li­nyllä­tys, jo­ka mi­nul­le kä­vi nuo­re­na mie­henä, to­sin elo­ku­vaa­ja­na tun­ne­tun Jou­ko Seppälän kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas audiovisuaalisesti. Hieman epätarkasti toistuvia yksityiskohtia (edge enhancement). Ei luonnollisesti voi suoltaa suunnattuja efektejä, koska niitä ei juuri tunnettu 40 vuotta sitten. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, musiikkivideo, tv-ohjelma elokuvasta, viisi poistettua kohtausta (4 min.) kommentein, 7 min. ylijäämäkuvaa, 3+3+3+2+3+3 min. dokumentit, 13 min. HBO-ohjelma, 1 min. koekuvauksista ja promomusiikkia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy