Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Luunkerääjä

The Bone Collector 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1999Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101591EAN: 5051160213873

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Voi­sin lyödä ve­toa, että idea on saa­tu Jo­sep­hi­ne Teyn klas­sik­ko­dek­ka­ris­ta Ajan tytär, jos­sa vuo­tee­no­mak­si jou­tu­nut ko­mi­sa­rio rat­koo ri­kok­sia ja saa muun ohel­la sel­vil­le, et­tei Ric­hard III ol­lut­kaan mikään las­ten­sur­maa­ja.

Voi­sin lyödä ve­toa, että idea on saa­tu Jo­sep­hi­ne Teyn klas­sik­ko­dek­ka­ris­ta Ajan tytär, jos­sa vuo­tee­no­mak­si jou­tu­nut ko­mi­sa­rio rat­koo ri­kok­sia ja saa muun ohel­la sel­vil­le, et­tei Ric­hard III ol­lut­kaan mikään las­ten­sur­maa­ja.
Den­zel Was­hing­ton ajat­te­lee ja asial­li­ses­ti roo­lin­sa ot­ta­va An­ge­li­na Jo­lie toi­mii. Sar­ja­mur­haa­jan jäl­jillä ol­laan. Pul­mus­ten Ed O’­Neill hää­rii mu­ka­na: on vai­kea aja­tel­la häntä muu­na kuin Al Bun­dy­na.
E­lo­ku­va hur­maa tai­ten luo­dul­la tun­nel­mal­laan, jo­ka kät­kee yllättävän hy­vin elo­ku­van sinällään ko­vin pe­rin­tei­set juo­nenkään­teet. Eikä siitäkään ole hait­taa, että ta­pah­tu­mat si­joit­tu­vat New Yor­kiin, jon­ka his­to­rian ker­ros­tu­mat toi­mi­vat teks­tuu­rik­kaa­na taus­ta­na avau­tu­val­le vyh­dil­le. Odo­tuk­sia ei ehkä kos­kaan täy­sin lu­nas­te­ta, ja it­se lop­pu­rat­kai­su jää se­kin har­mil­li­sen sa­tun­nai­sek­si, mut­ta tätä ei on­nek­si eh­di voi­vo­tel­la kuin vas­ta lop­pu­teks­tien ai­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva näyttää hallitulta ja miellyttävän tarkalta myös pimeimmissä kohtauksissa, mutta aivan kirkkaimmasta HD-kärjestä kuitenkin jäädään. Ääniraita luo virkeän tilavan ja tehokkaan pelottavan äänimaailman. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita ja making of (23 min.). Esktroja ei ole tekstitetty suomeksi. (PS/IJ)
21/04/2009
21/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy