Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Saanko esitellä: Joe Black

Meet Joe Black 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 173 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen Anamoedinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ver­sio van­has­ta tee­mas­ta.

Ver­sio van­has­ta tee­mas­ta. Kuo­le­ma päättää pitää lo­maa, saa­puu Brad Pit­tin hah­mos­sa me­dia­mil­jonää­ri Ant­ho­ny Hop­kin­sin ai­sa­pa­rik­si ja an­taa tämän tyttä­rel­le sa­nan­mu­kai­ses­ti kuo­le­man suu­del­man. On niin jul­me­tun pitkä, että joh­taa ab­sur­dei­hin aja­tuk­siin. Jos kuo­le­ma jättäi­si hom­man­sa ja al­kai­si Hol­lywood-hur­mu­rik­si, maail­man­lop­pu tu­li­si ja pian.

Kuva, ääni & ekstrat

Silti erinomainen, lämminvärinen kuva. Ääniraita ajaa asiansa, mutta ei ole kovin elävä. 10 minuutin dokumentti. Webbilinkki. Traileri ja filmografioita. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy