Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ihanat naiset rannalla

Underbara kvinnor vid vatten 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1.76
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: B-27807EAN: 6420201194348

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Viehättävä näyt­te­lijätär/oop­pe­ra­lau­la­ja Ma­ri­ka Krook ker­toi maa­lis­kuus­sa 2006, kuin­ka hän ei oi­kein kos­kaan ta­jun­nut Mo­ni­ka Fa­ger­hol­min al­ku­peräis­teok­sen sa­no­maa.

Viehättävä näyt­te­lijätär/oop­pe­ra­lau­la­ja Ma­ri­ka Krook ker­toi maa­lis­kuus­sa 2006, kuin­ka hän ei oi­kein kos­kaan ta­jun­nut Mo­ni­ka Fa­ger­hol­min al­ku­peräis­teok­sen sa­no­maa. Hyvää de­byyt­ti­suo­ri­tus­ta, ko­hut­tua­kin sel­lais­ta, se ei tältä sit­tem­min Pla­ci­do Do­min­gon­kin kans­sa lau­la­neel­ta kau­not­ta­rel­ta estä­nyt.
Ruot­sin­kie­li­sen Suo­men 1960-lu­ku näyttää pe­rin juu­rin yltä­kylläi­semmältä kuin Suo­men­nie­mellä kes­kimää­rin, mut­ta oh­jaa­ja Ols­son ta­voit­taa ajan hen­gen ai­ka us­kot­ta­vas­ti. Suu­ri ja me­nevä maail­ma te­ki en­simmäi­siä vie­koi­tuk­siaan viat­to­maan Suo­meen.
Sisä­tut­ki­mus jää kui­ten­kin haa­veek­si. Mo­nel­le kat­so­jal­le elo­ku­van ni­men oli­si voi­nut muut­taa muo­toon ”I­ha­nat rin­nat ran­nal­la”.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, mutta on ei-anamorfisena perin vaikea sommiteltava ruudulle tekstien kanssa. Selkeä ääniraita. Ekstroissa 23 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy