Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Contact - Special Edition

Contact - Ensimmäinen yhteys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 144 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

I­kui­suu­sai­he: yh­teys maan ul­ko­puo­li­seen ä­lyl­li­seen elämään.

I­kui­suu­sai­he: yh­teys maan ul­ko­puo­li­seen ä­lyl­li­seen elämään. Ai­hees­ta vain on vai­kea tehdä hyvää ja us­kot­ta­vaa elo­ku­vaa. Ast­ro­no­mil­la (Jo­die Fos­ter) on pak­ko­miel­le kuun­nel­la ava­ruut­ta. Vih­doin elämän­pi­tui­nen haa­ve to­teu­tuu.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvin tasapainoinen elokuva. Korkeatasoinen ajatussisältö, visuaalisesti komea ja myös radioäänet on valjastettu ilmaisuun. Kaikin puolin erinomainen DVD. Ekstroissa erilliset ääniraidat mm. Fosterille ja ohjaajalle. Tietokoneanimaatioita ja tehosteiden tekoa käsitteleviä bonuksia. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy