Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Lord of the Rings - The Fellowship of the Ring - The Special Extended DVD Edition

Taru sormusten herrasta - Sormusten ritarit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 200 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kaik­kien ai­ko­jen pa­ras DVD-­tuo­te, jo­ta ei luul­ta­vas­ti yli­tetä ko­vin hel­pol­la.

Kaik­kien ai­ko­jen pa­ras DVD-tuo­te, jo­ta ei luul­ta­vas­ti yli­tetä ko­vin hel­pol­la. An­taa täy­den vas­ti­neen ra­hal­le. It­se elo­ku­va on puo­li tun­tia teat­te­ri­ver­sio­ta pi­tem­pi. Mu­ka­na on pe­riaat­tees­sa vain kak­si uut­ta koh­taus­ta, mut­ta mo­nia koh­tauk­sia on pi­den­net­ty. Lisäyk­set eivät ole jon­kin Pearl Har­bo­rin ta­paan pelkästään vä­ki­val­taa, päin­vas­toin. Myös Col­lec­tor's Edi­tion jul­kais­tiin, mut­ta se sisältää käytännössä vain ko­meat kir­jan­tuet.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuva on tallennettu kahdelle levylle. Kaksi levyä on uhrattu ekstroille: neljä kommenttiraitaa, 17 dokumenttia, interaktiivinen kartta saattueen reitiltä, kuvia kulisseista, lähes 2 000 kuvaa tai piirrosta sekä valtavasti luonnoksia ja storyboardeja, joita voi verrata valmiiseen jälkeen. Kommenttiraitoja lukuun ottamatta tekstitykset suomeksi. Kaiken läpikäymiseen menee viikonloppu, mutta iloa tästä taitaa olla loppuelämäksi. Samaan aikaan julkaistiin myös Collector’s DVD Gift Set, joka sisälsi mm. komeat kirjantuet, jotka on tehty raurosin putouksilla sijaitsevien Gondorin vartijapatsaiden mukaan. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy