Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Italiaa aloittelijoille

Italiensk for begyndere 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Dog­me 95 -oh­jei­den mu­kai­ses­ti ra­ken­net­tu, ko­me­dia­na mark­ki­noi­tu, pu­ri­taa­ni­nen draa­ma tans­ka­lai­sen pik­ku­kylän ar­ki­sis­ta ih­mi­sistä ja ita­lia­lai­ses­ta tyttö­sestä kau­ka­na juu­ril­taan.

Dog­me 95 -oh­jei­den mu­kai­ses­ti ra­ken­net­tu, ko­me­dia­na mark­ki­noi­tu, pu­ri­taa­ni­nen draa­ma tans­ka­lai­sen pik­ku­kylän ar­ki­sis­ta ih­mi­sistä ja ita­lia­lai­ses­ta tyttö­sestä kau­ka­na juu­ril­taan. Dog­man, to­si-TV:n ja gon­zon ystä­vil­le, sekä heil­le, jot­ka jak­sa­vat ar­vos­taa ker­ta toi­sen­sa jäl­keen kli­seetä an­ka­raa eli­nympä­ristöään uh­maa­vas­ta tun­tu­ri­ku­kas­ta. Eriä­viä nä­ke­myk­siä on to­ki hyvä ol­la, ja Dog­mal­le kaik­ki kun­nia pöytä­laa­tik­ko­ta­ri­noi­den jul­kai­su­kyn­nyk­sen ma­dal­ta­mi­ses­ta, mut­ta missä vai­hees­sa tuo­tos lak­kaa ole­mas­ta elo­ku­va ja muut­tuu ko­ti­vi­deok­si?

Kuva, ääni & ekstrat

Dogman suositusten mukaisesti kuvaus on tehty käsivaralla, lisävaloja, musiikkia tai tehosteita ei ole käytetty ja ohjaaja on tyytynyt katselemaan tapahtumia vierestä. Lopputulos on menetelmän mukainen: kuva on likaisen epätarkkaa, väreiltään luonnotonta videotasoa, ja paikanpäällä äänitetty ääniraita välittää koruttoman dialogin, mutta ei paljon muuta. Ekstroissa filmografiat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy