Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Flash Gordon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: Image EntertainmentKuva:
2.13
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Image Entertainment) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­si 1937 oli ko­va sar­ja­ku­va­vuo­si.

Vuo­si 1937 oli ko­va sar­ja­ku­va­vuo­si. Sil­loin al­koi kak­si ”­maail­man pa­ras­ta sar­ja­ku­vaa”. En­simmäi­nen oli Hal Fos­te­rin Prin­ce Va­liant, toi­nen Alex Ray­mon­din Flash Gor­don. Ray­mond kuo­li jo vuon­na 1956, mut­ta pys­tyi vai­kut­ta­maan pal­jon mm. sci­fi-e­lo­ku­vaan.
Il­man Ray­mon­dia ei Star War­sin Han So­lo näyttäi­si siltä, mil­lai­sek­si Geor­ge Lu­cas hä­net loi. Elo­ku­va al­kaa­kin Ray­mon­din tai­teel­la.
Toi­sin kuin Fos­te­rin Prins­si Roh­kea, Ray­mon­din Flash Gor­don on­nis­tut­tiin tal­len­ta­maan sel­lu­loi­dil­le sar­ja­ku­va­siirrännäi­sil­le hy­vin har­vi­nai­seen, on­nis­tu­nee­seen ta­paan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on parempi kuin VHS:ssä. On ei-anamorfinen, joten rakeisuutta näkyy. Teatterissa tämä oli 2.40:1. Kannen sana anamorfinen tarkoittaa näemmä elokuvakameran linssejä. Värit näyttävät haaleilta. Ääni on tässä 20 vuotta vanhassa seikkailuelokuvassa sentään Dolby Surround. Queenin musiikki olisi kyllä vaatinut jykevämmän systeemin taakseen. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy