Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Goal!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lai­ton LA:n chi­ca­no-­siir­to­lai­nen haa­vei­lee jal­ka­pal­loi­li­jan uras­ta New­cast­les­sa.

Lai­ton LA:n chi­ca­no-siir­to­lai­nen haa­vei­lee jal­ka­pal­loi­li­jan uras­ta New­cast­les­sa. Rää­syistä rik­kauk­siin kul­kee po­jan ja pal­lon tie.
Jo lähtö­koh­ta on kli­see, jo­ten täl­lai­sen elo­ku­van te­ke­mi­nen tun­tuu li­ki mah­dot­to­muu­del­ta. Goal! ei pys­ty te­kemään Roc­kya, mut­ta välttää mo­net an­sat, kun­han kat­so­ja vain an­taa an­teek­si al­ku­puo­len mu­siik­ki­vi­deo­leik­kauk­set, bas­son jum­pu­tuk­sen ja muu­ta­mat sen­ti­men­taa­li­set sekä en­nal­ta-ar­vat­ta­vat koh­tauk­set.
Jal­ka­pal­loa ku­va­taan jo­pa tyy­dyttäväs­ti. Elo­ku­vaan on saa­tu hur­jat ca­meot (S­ven-Gö­ran Eriks­son, Da­vid Beck­ham, Zi­ne­di­ne Zi­da­ne), mut­ta kaik­kein osu­vin on jouk­kueen fa­nin roo­lin her­syvällä huu­mo­ril­la te­kevä Geor­dien ex-lau­lu­so­lis­ti, AC/DC:n so­lis­ti Bryan John­son.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Ääniraita ei juurikaan hae tilaa. Ekstroissa 11+7+3+3+2 min. dokumentit, kommenttiraita, musiikkivideo ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy