Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Snatch – hävyttömät

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Guy Ritc­hie osaa puu­ta­heinää-­tyy­linsä.

Guy Ritc­hie osaa puu­ta­heinää-tyy­linsä. Taas ovat UK-gangs­te­rit sen ver­ran vä­rikästä po­ruk­kaa, että jen­kit kal­pe­ne­vat, jo­pa Den­nis Fa­ri­na­kin mui­den rin­nal­la. Brad Pitt sin­nit­te­lee hy­vin nyrk­kei­levänä, ove­la­na mus­ta­lai­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea audiovisuaalinen teos. Kuvasuhdetta ei ole kropattu tai zoomattu mihinkään suuntaan. Tarkoituksella kelmeät, teräksiset värit. Koko audion skaala käytössä. Vaimonkin musiikkia kuullaan, mutta kohokohdaksi nousee elokuvan loppuessa Huey ”Piano” Smithin ”Don’t You Just Know It” -biisi. Vanha R&B-biisi ei ollut väärässä. Ha ha haa, hauskaa oli.Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, traileri, 24 min haastatteluja, 25 min dokumentti, 5 min B-kuvanauhaa ja mielenkiintoiset faktaruudut. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Guy Ritchie
Pääosissa: Brad Pitt Dennis Farina
Tarina: Guy Ritchie
Kuvaus: Tim Maurice-Jones
Musiikki: John Murphy
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy