Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Signs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Us­kon­sa me­nettä­nyt pap­pi kamp­pai­lee per­heensä kans­sa vai­mon­sa kuo­le­man ja ul­koa­va­ruu­des­ta tu­le­van uhan edessä.

Us­kon­sa me­nettä­nyt pap­pi (Mel Gib­son) kamp­pai­lee per­heensä kans­sa vai­mon­sa kuo­le­man ja ul­koa­va­ruu­des­ta tu­le­van uhan edessä. Se­littää jän­nittävällä ta­val­la jenk­ki­pel­loil­le il­mes­ty­vien au­kioi­den ar­voi­tus­ta. Teh­ty pie­tee­tillä, luot­taen psy­ko­lo­gi­seen jän­ni­tyk­seen, mut­ta vain juu­ri ja juu­ri neljä täh­teä.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti ei erikoinen, mutta ohjaajalle tyypilliseen tapaan äänimaailma soi jännittävästi. Ekstroissa on 59 min. dokumenttia, 8 min. poistettuja kohtauksia, kuvakäsikirjoituksia eri ääniraidoin, 10-sivuinen triviavihko ja näyte ohjaajan pikkupoikana tekemästä Alien-elokuvasta. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: M. Night Shyamalan
Pääosissa: Mel Gibson
Tarina: M. Night Shyamalan
Kuvaus: Tak Fujimoto
Musiikki: James Newton Howard

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy