Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mennyt maailma

Brideshead Revisited 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1981Kesto: 663 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201943EAN: 6438044068054

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Les boys are glad to be gay” Oi­keu­te­tus­ti brit­tien tv-­his­to­rian par­haa­na sar­ja­na pi­det­ty Men­nyt maail­ma oli­si ai­van hy­vin voi­tu ni­metä Kau­kai­sek­si maail­mak­si, sik­si etääl­le se jäi nor­maa­lin duu­na­rib­ri­tin saa­ti suo­ma­lai­sen yleisön ar­jes­ta.

”­Les boys are glad to be gay” Oi­keu­te­tus­ti brit­tien tv-his­to­rian par­haa­na sar­ja­na pi­det­ty Men­nyt maail­ma oli­si ai­van hy­vin voi­tu ni­metä Kau­kai­sek­si maail­mak­si, sik­si etääl­le se jäi nor­maa­lin duu­na­rib­ri­tin saa­ti suo­ma­lai­sen yleisön ar­jes­ta.
Toi­saal­ta Eve­lyn Waugh’n ja John Mor­ti­me­rin kir­joit­ta­ma ta­ri­na sisältää an­ni­swan­mai­sen vi­ri­tyk­sen, kun tai­de­maa­la­rio­pis­ke­li­ja on ta­val­laan nos­tet­tu hie­nos­to­per­heen suo­jiin. Myös ho­mo­sek­suaa­li­sen tee­man hil­lit­ty kä­sit­te­ly aut­taa.
Hä­kel­lyttävä kaar­ti pa­nee pa­ras­taan: Je­re­my Irons, Ant­ho­ny And­rews, John Giel­gud, Lau­ren­ce Oli­vier, Clai­re Bloom.

Kuva, ääni & ekstrat

Pehmeä ja kohinainen kuva virittää oikeastaan hyvään tunnelmaan. Selkeä monoraita. Ei ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy