Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Singles

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Ca­me­ron Crowe oli oi­keaan ai­kaan oi­keas­sa pai­kas­sa si­joit­taes­saan sink­kuai­heen­sa Seatt­leen, jos­ta tu­li grun­gen myötä 1990-­lu­vun alun mu­sii­kil­li­nen kes­kus ja sel­lai­se­na kum­ma­jai­nen.

Oh­jaa­ja Ca­me­ron Crowe oli oi­keaan ai­kaan oi­keas­sa pai­kas­sa si­joit­taes­saan sink­kuai­heen­sa Seatt­leen, jos­ta tu­li grun­gen myötä 1990-lu­vun alun mu­sii­kil­li­nen kes­kus ja sel­lai­se­na kum­ma­jai­nen. Seu­rus­te­lun ja yk­si­no­lon sietämättö­myyk­sistä ai­na uu­teen ete­nevä, tark­kanäköi­nen ku­vaus.

Kuva, ääni & ekstrat

Hieman rakeinen kuva. Aavistuksen tunkkainen ääniraita, kun ottaa huomioon musiikin merkityksen tälle elokuvalle. Ekstroihin on tallennettu 6 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Cameron Crowe
Pääosissa: Bridget Fonda Matt Dillon
Tarina: Cameron Crowe
Kuvaus: Tak Fujimoto
Musiikki: Paul Westerberg
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy