Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 201828EAN: 5051160168012

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hep­poi­nen 3D-­seik­kai­lu pik­ku­po­jas­ta, jon­ka täy­tyy pistää asiat jär­jes­tyk­seen uni­maail­mas­saan en­nen kuin hä­nen mie­li­ku­vi­tus­ka­ve­reil­leen käy huo­nos­ti.

Hep­poi­nen 3D-seik­kai­lu pik­ku­po­jas­ta, jon­ka täy­tyy pistää asiat jär­jes­tyk­seen uni­maail­mas­saan en­nen kuin hä­nen mie­li­ku­vi­tus­ka­ve­reil­leen käy huo­nos­ti. Ta­ri­na ei sinällään ole pe­rus­sa­tua hei­kom­pi, mut­ta to­teu­tus on in­no­ton ja ikävän tie­to­ko­ne­mai­nen. 3D-vai­ku­tel­ma on tek­ni­ses­ti toi­mi­va, mut­ta sisällöl­li­ses­ti vai­su – Sh­rek 3D on mo­nin ver­roin vai­kut­ta­vam­pi ko­ke­mus.

Kuva & ääni

Videomainen 2D-kuva on pääosin miellyttävän terävä ja väritoistoltaan luontevan hallittu. Ajoittain, varsinkin voimakasta liikettä sisältävissä kohtauksissa, jälki on kuitenkin havaittavan rosoista. 2D-jaksojen kanssa vuorottelevien 3D-sekvenssien kuvan tarkkuutta tai väritoistoa ei voi kehua. Ääniraita on yllättävän monipuolinen ja myös tilakuvaltaan yritteliäs. Paketissa 4 paria 3D-laseja.

Ekstrat

Ekstroissa keskikastin ohjaajan kommenttiraita ja making of (8 min.). (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy