Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 201828EAN: 5051160168012

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony Pictures) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hep­poi­nen 3D-­seik­kai­lu pik­ku­po­jas­ta, jon­ka täy­tyy pistää asiat jär­jes­tyk­seen uni­maail­mas­saan en­nen kuin hä­nen mie­li­ku­vi­tus­ka­ve­reil­leen käy huo­nos­ti.

Hep­poi­nen 3D-seik­kai­lu pik­ku­po­jas­ta, jon­ka täy­tyy pistää asiat jär­jes­tyk­seen uni­maail­mas­saan en­nen kuin hä­nen mie­li­ku­vi­tus­ka­ve­reil­leen käy huo­nos­ti. Ta­ri­na ei sinällään ole pe­rus­sa­tua hei­kom­pi, mut­ta to­teu­tus on in­no­ton ja ikävän tie­to­ko­ne­mai­nen. 3D-vai­ku­tel­ma on tek­ni­ses­ti toi­mi­va, mut­ta sisällöl­li­ses­ti vai­su – Sh­rek 3D on mo­nin ver­roin vai­kut­ta­vam­pi ko­ke­mus.

Kuva & ääni

Videomainen 2D-kuva on pääosin miellyttävän terävä ja väritoistoltaan luontevan hallittu. Ajoittain, varsinkin voimakasta liikettä sisältävissä kohtauksissa, jälki on kuitenkin havaittavan rosoista. 2D-jaksojen kanssa vuorottelevien 3D-sekvenssien kuvan tarkkuutta tai väritoistoa ei voi kehua. Ääniraita on yllättävän monipuolinen ja myös tilakuvaltaan yritteliäs. Paketissa 4 paria 3D-laseja.

Ekstrat

Ekstroissa keskikastin ohjaajan kommenttiraita ja making of (8 min.). (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy